Dag 23 jackson hole-park city

Gisteravond hebben we wat gegeten en rondgelopen in het centrumpje van Jackson hole. Het ziet er allemaal heel gezellig en leuk uit, maar als we wat beter kijken ziet het er allemaal ook wel luxe uit. Luxe giftshops, kunstateliers, leer en bont :( winkels. We lopen binnen bij een photo gallery, dit vind Kelly altijd mooi om te zien. En wat een gave foto’s zeg! Bijna allemaal wildlife foto’s. Bizar hoe ze dieren zo op de foto krijgen. Wat een gaaf beroep heb je dan. Dat zijn wel wat duurdere lensjes dan die op mijn camera zitten. Dat zie je ook wel aan de prijzen van de foto’s. Dus we houden het maar bij kijken en kelly zoekt wel een mooie foto uit haar eigen collectie (die nu al uit 2000! foto’s bestaat).

Vanochtend ontbijten we bij de Macdonalds, het is overal heel druk met ontbijten en dit scheelt weer even tijd. Waarschijnlijk gaat iedereen op zondagochtend buiten de deur ontbijten, vandaar de drukte. De Mcegg smaakt prima met een jus d’orange en een hot chocolate. We hebben niet het idee dat we al veel zijn aangekomen, maar dat zien we thuis wel weer.

Daarna moeten 450 km rijden richting het zuiden. Vandaag rijd Kelly voor het eerst. Het is een heerlijke route om te rijden. Hele lange wegen met weinig verkeer door verschrikkelijk mooie omgeving. De natuur gaat al een klein beetje over naar licht rode rotsen, ruigheid en lage struiken. Dat is de reden dat we naar het zuiden gaan! Helaas zien we wel veel aangereden herten en eekhoorntjes. Er word veel gewaarschuwd voor overstekend wild en met verschillende systemen proberen ze wildlife op de weg te verminderen. Bijvoorbeeld hoge schermen in de weides, of oversteekbruggen voor dieren. De auto op cruise control dus eigenlijk hoeft Kelly alleen maar te sturen….

Rond 2 uur komen we in Park city (Utah) aan. Daar shoppen we nog even bij een outlet store voor nieuwe sportschoenen. We doen nog wat boodschappen. We overnachten in een studio via airbnb met keukentje. We eten een salade en drinken een coronaatje in onze studio en daarna bubbelen we nog even in de hot tub. Het is hier om 9 uur ‘s avonds nog 29 graden, dus eigenlijk een beetje te warm voor de hottub. Morgen rijden we door naar het zuiden, waar het nog wat warmer is!!
Iets te veel lange kleding in onze koffers gestopt…..
Geen foto’s vandaag.
Oja we hebben al 3250 mijl gereden, dat is omgerekend 5200 km!!

Nou 1 foto dan, op deze foto zie je de route die we door Yellowstone np hebben gereden in 4 dagen,,,

20140714-055207-21127467.jpg

Een gedachte over “Dag 23 jackson hole-park city

Reacties plaatsen niet mogelijk.