Dag 27 Glenwood springs-Boulder

Vandaag rijden we nog 300 km richting het oosten.
Eerst slapen we een beetje uit en ontbijten we rustig. Een groot stuk rijden we over de snelweg maar de omgeving is weer prachtig. Bergen, riviertjes, beekjes. We wilden eigenlijk in Moab nog raften, maar door de lage waterstand was er weinig stroming. Nu zien we onderweg wel veel snelstromende riviertjes en veel mensen raften…..naja volgende reis dan maar! Om 14 zijn we bij ons laatste motel, een zero waste motel, alles wat ze hier gebruiken doen ze ook weer hergebruiken. Verder niet zo’n boeiend motel. We rijden naar een meertje wat hier redelijk in de buurt is en daar gaan we lekker zwemmen en een beetje zonnen.
Terug bij ons motel gaan we onze koffers alvast proberen in te pakken en met Kelly haar digitale kofferweger kunnen we alvast kijken of we niet te zwaar beladen zijn. Het is nog een hele klus om alles erin te krijgen, aangezien we heel wat nieuwe bordjes voor onze schuur hebben, nieuwe kleding en wat schoenen. Maar het is weer gelukt en volgens de weger zitten we onder de 23 kg!! Het grappige is is dat onze handbagage ook 23 kg mag wegen, maar dan wel binnen bepaalde afmetingen, dus alle zware dingen gaan in de handbagage;)
Ondertussen volgen we het nieuws van het neergeschoten vliegtuig! Wat verschrikkelijk. We zijn er aardig van ontdaan en lezen alles wat er maar te lezen valt over deze ramp. Vooral al die persoonlijke verhalen zijn verschrikkelijk!!
Rond half 8 gaan we richting het centrum. Een erg leuk centrum met veel straatartiesten, hippies (zo noemen ze zich zelf) en slenterende mensen. Het is een autovrije straat met allemaal winkeltjes en veel restaurantjes. Hier eten we de laatste keer in de USA, oja misschien nog een keer op het vliegveld;) we nemen voor het EERST deze vakantie een ijsje, dat is raar eigenlijk…..
Daarna lekker oogjes toe…..
Het was vandaag een fotovrije dag:)